Menu Skole>Indlæs betalinger

Man kan indlæse en fil med indbetalinger foretaget via FIK indbetalingskort(+71) eller fremsendt kodelinie(+71) i DOFPro. Filen der skal bestilles fra banken skal være i sektor format og hedder FIK adviseringer i sektor format. Når filen er modtaget skal den gemmes på computeren.

Sådan gør du:

  1. Gå i Skole>Indlæs betalinger
  2. Klik på Indlæs filer i funktionsrammen til højre. Nu åbnes et vindue hvor man kan finde den fil man har gemt. Marker filen og klik på Åbn og alle indbetalinger kommer nu frem på skærmen.
  3. De er endnu ikke indlæst i DOFPro, dette er kun en visning af hvad filen indeholder. I kolonnen Status kan det også ses om der skulle være problemer med indbetalingen, f.eks. ”Girokort er annuleret”. Hvis alt er ok vil status være ”Klar til betaling”. Det kan være en god ide at tjekke om kolonnen Girokortbeløb og Betalt beløb stemmer overens. Hvis de ikke gør noteres betalingsnr., så man efterfølgende kan tjekke op på betalingen.
  4. For at betalingerne kommer ind i DOFPro skal man klikke på Vælg alle i funktionsrammen til højre og klikke på Godkend betalinger i funktionsrammen til højre.
  5. Vinduet Vælg konto kommer frem og her vælges hvilken konto man ønsker at betalinger skal indlæses på og der vælges Ok
  6. Nu åbner vinduet Resultat – Indlæsning af betalinger. Her kan du se alle indbetalingerne og disse kan udskrives ved at klikke på knappen Udskriv resultat. Når denne er udskrevet lukkes udskriftsvinduet og klik Ok. Indbetalingerne forsvinder fra skærmbilledet og er nu indlæst i DOFPro.

Bem. Information om seneste forbedring og tilføjelse til indlæs betalinger kan ses her